home | contact

Het hoe en waarom van DigiDuif

 

Onze school heeft er voor gekozen om de informatieverstrekking aan ouders te laten verlopen via DigiDuif.  Digiduif is een digitaal informatieplatform. Via dit platform kan informatieverstrekking plaats vinden, zoals het digitaal versturen van nieuwsbrieven, het kenbaar maken van onverwachtse gebeurtenissen of het laten intekenen door ouders voor de komende rapportgesprekken.  Aangezien Digiduif web-based is (inloggen kan altijd via www.digiduif.nl), is deze informatie ook altijd en overal toegankelijk.

 

Bent u nieuw op onze school? Benader dan de ict-coördinator of de directie om in het bezit te komen van de benodigde activatiebrief.

                                                   Digiduif

DigiDuif is eenvoudiger, sneller, goedkoper en beter voor het milieu en zowel school als u bent er van verzekerd dat alle informatie u ook bereikt! Geen gedoe meer met brieven die verloren zijn gegaan of vergeten of die doorweekt zijn door de regen!

  

Er is ook de mogelijkheid om een speciale app te downloaden. Hier kunt u (door uw gegevens in te vullen) ook alle berichten en nieuwsbrieven op uw telefoon en tablet ontvangen. Sinds kort bestaat er ook een Windowsgestuurde versie. De Android en Iphone-versie bestonden al. Alle versies zijn goed beveiligd, waardoor uw privacy gewaarborgd blijft.

 

Nogmaals kort de voordelen:


- ouders/verzorgers kunnen geïnformeerd worden over de voortgang
- school kan ouders op eenvoudige wijze om hulp vragen bij activiteiten op school
- afspraken plannen wordt een stuk eenvoudiger
- we bouwen een netwerk op, waardoor iedereen vlot geïnformeerd is 
- inspelen op onverwachte gebeurtenissen wordt kinderspel 

 

- als ouder beschikt u over een eigen inlogaccount waaraan via een unieke code uw kind(eren) gekoppeld worden.
- Binnen uw account kunt u de oude brieven altijd terugvinden.
- Alle berichten staan binnen uw account, maar komen ook op uw e-mailadres binnen.

- Bijlagen nemen nimmer veel ruimte in, waardoor uw email-account 'vol' loopt.
- Via Digiduif kan straks ook worden ingeschreven voor de oudergesprekken of kunt u zich aanmelden om te helpen bij activiteiten.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen ze graag!